torstai 27. elokuuta 2009

















Kuvaamataidon tunti, ja tarkoituksena koota oma mainos. Mainos tehdään käyttäen Photoshopia jonka takia luulin joutuvani pulaan. Aiheista ei sen sijaan ole minkäänlaista huolta, pää on pullollaan toinen toistaan mielenkiintoisempia ideoita. Ensin ajattelin mainostaa tanssitunteja, jotka ovat läpi elämän olleet juuri minulle niin merkityksellisiä.



Päädyin lopulta kosmetiikkaan. Mallinani tulee toimimaan yksi parhaista ystävistäni. Mainos korostaa huulia, ja yksi asia mistä olen tälle tytölle ollut aina kateellinen (paljastus) ovat huulet!




Huulikiilto on Lancômen tuote, mutta koska mielikuvitusta saa käyttää, aion mainostaa tuotetta jonkun muun, nuorekkaamman ja vähemmän klassisen brändin nimella.




Ala-asteesta asti tehdessäni kuvaamataidon töitä, minulla on ollut pakkomielle tehdä kaikki täsmällisesti ja oman kaavan mukaan. Kaiken tulee olla viimeisen päälle suunniteltua, ja mitään ei voi jättää kesken. Tänäänkin kyseessä on vain yksi työ muiden joukossa, jopa vähemmän tärkeä. Mutta on pakkon tehdä siitä upea. Pakko.


XO

becca


Ps. Miksi tein uuden blogin, kun ei ikinä tee mieli kirjoittaa sitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti